Jag har unnat mig massage

Hejsan och hallojsan på er alla! Det har varit väldigt mycket nu med denna flytt och som en biverkan av flytten blev jag stel och öm i hela kroppen. Jag tyckte att jag var värd att få lite lyx i vardagen efter att ha slitit nästan dygnet runt i över en vecka med att flytta. Andra unnar sig en pizza, men den här gången unnade jag mig ingen pizza utan istället massage. Herregud vilken underbar massage detta var. Nu tänkte jag fråga mina läsare om ni har sökt efter massage i Säve eller Kungälv? Är det så att ni vill få en kvalitativ massage i Säve eller Kungälv med omnejder så måste jag bara få nämna helt kort för er om företaget Lilla Massagestugan Vedhall. Det var nämligen dit jag gick och kvalitén på denna massage var så bra så det liknar ingenting. Helt klart får både Lilla Massagestugan Vedhall mycket väl godkänd i betyg av mig plus en guldstjärna i kanten. Fattar ni hur härligt det var att få igång blodcirkulationen i mina stela och ömmande muskler. Jag lovar er att detta var sista gången jag flyttade på pianot. Ska jag flytta någon mer gång kommer jag aldrig att bära med mig pianot, det få bli en flyttfirma i så fall. Hur som helst, har ni letat efter massage här i Säve eller i närheten behöver ni inte leta längre. Det är ju till Lilla Massagestugan Vedhall ni ska gå! Jag lovar att ni kommer att tacka mig för tipset. Det var allt för nu, tack och hejdå, vi hörs!