Kostrådgivning i Linköping

Nu är det eftermiddag och dags för dagens första inlägg. Jag har nyss kommit hem från jobbet och startar nu med ett inlägg som jag hoppas att ni kommer att tycka om. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en bra dag. Jag vill gärna dela med mig av bra tips till er alla och det kommer att bli några inlägg senare om träningen på gymmet men först ska jag skriva ett inlägg och berätta för er om ett företag jag gick till när jag behövde kostrådgivning i Linköping

Jag startade det här året med ett nyårslöfte om att börja träna, jag hade gått upp i vikt och inte tagit hand om mig själv på ett bra sätt. Träningen på gymmet började jag med lite försiktigt för jag hade fått ont i lederna, särskilt i knälederna, av min övervikt. Jag behövde ändra på kosten också och jag behövde professionell hjälp med det, så det var därför jag gick till BD Kost & Rådgivning för jag hade hört att det skulle vara ett bra företag. Jag blev coachad till en bättre livsstil med bra kostvanor och fick även gå igenom vad det var som triggade igång mitt ätande. Jag var som en missbrukare och det var jag ju också eftersom jag missbrukade mat, och det hade att göra med undertryckta känslor. Jag åt på mina känslor liksom en alkoholist dricker på sina, men med bra hjälp och stöttning så fungerade hjälpen som jag fick när jag gick på denna kostrådgivning i Linköping. Jag om någon vet hur svårt det är att göra förändringar, men det är därför det finns företag som detta så att vi som behöver stöd och hjälp ska kunna få det och slippa kämpa själva.