Jag fick hjälp mot mitt psykiska mående

Hej på er alla och varmt välkomna till bloggen. I den här bloggen är jag öppen om att jag har mått dåligt. Om jag kan visa vad som har fungerat för mig så kanske det kan ge er lite hopp. Det finns hjälp att få om man vill slippa må dåligt i Norrköping med omnejd. Jag vände mig till företaget Tapping for Living som hjälper dem vill slippa må dåligt här i Norrköping, men det här företaget finns till även för er i städer och orter häromkring, till exempel Huddinge, Nyköping och Södertälje. Det finns en metod som heter tapping som har hjälpt många att slippa må dåligt. När jag först hörde om den här metoden så tänkte jag att det var ännu en sak som inte skulle fungera, jag har mått dåligt i många år och provat allt möjligt. Det har varit olika terapeuter, behandlingshem, jag har fått läkemedel, gått i kognitiv terapi med mera och ingenting har fungerat på allvar. Inte undra på att man nästan hade tappat hoppet. Hur det nu än var så visade det sig att den här hjälpen som jag fick verkligen gjorde skillnad, det är knappt man tror att det är sant men så var det faktiskt. Det kan i alla fall inte försämra det för er som vill slippa må dåligt i Norrköping om ni ger det här en chans. Personalen på det här företaget är erfarna när det gäller att möta människor som inte mår bra och har en kompetens och rutin både inom psykisk ohälsa och den här metoden, tapping. Det kan bli en bra förändring i era liv om ni redan idag tar och hör av er till dem.