En duktig massör i Vasastan

God morgon, god morgon på er alla mina läsare och välkomna till bloggen. Det är ingen vanlig fredag idag för det är min “egentids-fredag” vilket innebär att jag efter jobbet idag bara ska prioritera mig själv och mina egna intressen. Jag stänger då av mobilen och börjar eftermiddagen med att gå till en massör i Vasastan, sedan när det är klart går jag ut och unnar mig en fin middag på restaurang innan jag tar tunnelbanan hem. Väl hemma blir det någon bra film, sedan sover jag så gott. Det är faktiskt om denne massör i Vasastan som jag vill prata med er om idag. Jag har förstått att det är många av er som hade velat få massage. Jag har själv haft lite problem med att hitta någon massör som har kunnat ge mig en massage som passar utifrån mina förutsättningar, önskemål och behov. Jag har faktiskt vänt mig till en fyra, fem olika massageinstitut men ingen av dem har varit lika bra som Queenna Spa Salong, det är alltså till det här företaget som jag numera går för att få massage. Jag vill gärna tipsa er läsare om denne duktiga massör i Vasastan som arbetar på Queenna Spa Salong så att även ni ska få möjlighet till avslappnande och välgörande massagebehandlingar. Det är så otroligt viktigt att den som utför massagebehandlingarna verkligen har den rätta känslan i händerna. Det spelar ingen roll vilken utbildning inom massage som massörerna har om inte den rätta fingertoppskänslan finns, det gör den hos denne massör i Vasastan! Så nu vet ni detta, och därmed får jag önska alla mina härliga läsare en underbar fredag.