Bra massage i Örebro

Hej alla mina kära vänner, äntligen kikar solen fram efter en dimmig och grå förmiddag. Nu har jag lunchrast och än är det 10 minuter kvar innan det är dags att sätta händerna i eftermiddagens arbetsuppgifter och jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om detta med massage i Örebro. För det är så att jag ser fram mot i eftermiddag för då ska jag gå till ett företag inom massage här i Örebro som heter Natural Wellness, och det är andra gången jag ska dit.  

Ni som läser mina inlägg vet att jag för ett par veckor sedan ramlade av hästen och jag blev alldeles mörbultad i hela kroppen. Det blev en tur till sjukhuset och röntgen och jag hade en sagolik tur som inte brutit någonting i kroppen, men däremot kändes det som en ångvält kört över kroppen ända tills jag gick på massage i förra veckan och fick omedelbar lindring. Det här med massage är någonting nytt för mig, och när jag pratade om att jag nog borde uppsöka ett företag som erbjuder massage i Örebro var det en kollega till mig som berättade att hon hade varit flera gånger på Natural Wellness och att hon kände sig mycket nöjd med hjälpen. Tack vare detta blev det så att jag bestämde mig för att gå dit och det var en helt underbar regndroppsmassage där jag fick eteriska oljor insmorda på kroppen samt en djupgående massage över det område som gjorde mest ont. Redan dagen efter kände jag en klar förbättring men för att det inte ska bli bakslag och börja göra mer ont igen så kommer jag gå tillbaka idag, och detta ser jag fram mot. 

Om det är någon av er som även ni vill få massage i Örebro så tycker jag att ni ska boka in ett besök till Natural Wellness.